Itt olvashatsz tovább az új "Lelki Patikában":

2010/02/26

Szomorú az idő, de mi nem


Errefelé legalábbis borult és sötét és bánatos és mondhatnám, lehangoló........de lesz ez még jobb is, elvégre a papírforma szerint jön a tavasz. Nem maradhat el érdeklődés hiányában! ;-)

Ezt is meg kell tanulni, hogy ne engedjük a hangulatunkat befolyásolni az időjárás vagy bármi más, pl. más emberek által. Ezek "csak" külső hatások, a rájuk adott reakcióink, hangulatunk, érzéseink viszont belőlünk jönnek, az már a mi belsőnkből adott válasz, tehát tőlünk függ, mi engedjük....... vagy nem!
Nehéz, de ha koncentrálunk rá, megtanulható. Figyeljünk magunkra, koncentráljunk, fókuszáljunk a saját érzelmi skálánkra és arra fordítsuk a figyelmünket, vajon mit tartogat ez a mélabús kinézetű nap nekünk?! Mert valamit tartogat, csak vegyük észre. És ha csak a kukás mosolyog ránk reggel éhgyomorra, azt is fogjuk fel lélekemelő jelként. És mosolyogjunk, könyörgöm, erővel is, ha jólesik!! Ne hagyjuk magunkat leselejteződni! Az időjárás nem lehet elég ok arra, hogy szomorúak legyünk csak úgy, és más ember negatívsága meg pláne nem - vezéreljen erősen a felfelé az érzelmi skálán című szlogen vagy mantra vagy mindegy minek nevezzük, csak használjuk. Nem elég elméletben tudni valamit, minden jótanács csak annyit ér, amennyit megvalósítunk belőle.  (Ezt is valamelyik ősöm sulykolta belém, de ma már minden magára valamit adó ezoterikus oldalon ez folyik a csapból. Mert igaz!)

Energiaszint-emelés a mai házi!!! :-)))

Ez talán hozzásegíthet bennünket. A zene sok mindenre jó orvosság és nincs mellékhatása! Hurrá, ez jó hír!



Neked sikerült? Ide írhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólok: