Itt olvashatsz tovább az új "Lelki Patikában":

2010/02/27

Számsorokba rejtett üzenetek az Angyaloktól :-)


Korábban ír cikk folytatása, de ez most az író másik könyvéből, az "Angyalokkal gyógyítás"-ból való. Hosszú lenne egy cikkhez, ezért két vagy több részletben fogom közzétenni. Ha ti is vizuálisak vagytok,  biztos szeretnétek archoz kötni mindezeket, ezért mutatok egy képet Dr. Doreen Virtue-ről.

Dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyítás című könyvéből:
Az angyalok azt mondják:
"Az Angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmet és hogy kommunikáljanak velünk. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletlennek vagy a képzeletünk játékának tartjuk őket.
Az angyalok azt mondják:
Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok-különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!"

Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiket. Vagy finoman a fülünkbe suttognak, hogy időben felnézzünk és észrevehessük az óra számlapját vagy egy autó rendszámtábláját vagy egy telefonszámot vagy hallhatjuk többször valahol ugyanazt a számot, számsort, tehát rengeteg úton észrevehetjük a nekünk küldött számüzeneteket.
Az Angyalok remélik, hogy tudatosodik bennünk, ha ugyanazt a számsort egymás után többször is látjuk, pl. az óra számlapjára tekintve látjuk az 111 számsort, valahányszor az órára nézünk, mindig 1.11-et vagy 11.11-et mutat. 

Következzenek a számsorok jelentései. Mindenkinek a saját Angyala fogja megmondani, ha az adott helyzet más jelentéssel bír. Kérdezzük meg őket bátran. "Mit szeretnétek közölni velem?" és boldogan fognak további információkkal szolgálni, hogy könnyebben megfejtsük számokba rejtett üzeneteiket. 

2010/02/26

Szomorú az idő, de mi nem


Errefelé legalábbis borult és sötét és bánatos és mondhatnám, lehangoló........de lesz ez még jobb is, elvégre a papírforma szerint jön a tavasz. Nem maradhat el érdeklődés hiányában! ;-)

Ezt is meg kell tanulni, hogy ne engedjük a hangulatunkat befolyásolni az időjárás vagy bármi más, pl. más emberek által. Ezek "csak" külső hatások, a rájuk adott reakcióink, hangulatunk, érzéseink viszont belőlünk jönnek, az már a mi belsőnkből adott válasz, tehát tőlünk függ, mi engedjük....... vagy nem!
Nehéz, de ha koncentrálunk rá, megtanulható. Figyeljünk magunkra, koncentráljunk, fókuszáljunk a saját érzelmi skálánkra és arra fordítsuk a figyelmünket, vajon mit tartogat ez a mélabús kinézetű nap nekünk?! Mert valamit tartogat, csak vegyük észre. És ha csak a kukás mosolyog ránk reggel éhgyomorra, azt is fogjuk fel lélekemelő jelként. És mosolyogjunk, könyörgöm, erővel is, ha jólesik!! Ne hagyjuk magunkat leselejteződni! Az időjárás nem lehet elég ok arra, hogy szomorúak legyünk csak úgy, és más ember negatívsága meg pláne nem - vezéreljen erősen a felfelé az érzelmi skálán című szlogen vagy mantra vagy mindegy minek nevezzük, csak használjuk. Nem elég elméletben tudni valamit, minden jótanács csak annyit ér, amennyit megvalósítunk belőle.  (Ezt is valamelyik ősöm sulykolta belém, de ma már minden magára valamit adó ezoterikus oldalon ez folyik a csapból. Mert igaz!)

Energiaszint-emelés a mai házi!!! :-)))

Ez talán hozzásegíthet bennünket. A zene sok mindenre jó orvosság és nincs mellékhatása! Hurrá, ez jó hír!



Neked sikerült? Ide írhatod:

2010/02/24

Tara álma


Tara, - aki rendszeres olvasóm és nagyra becsült blogtársam - egy korábbi bejegyzésemhez írt kommentjében leírta egy álmát és az ebből levont következtetését, miszerint fontos (kell) hallgatni a belső hangunkra.
Azért nagyon figyelemre méltó ez az álom, mert kísérteties a hasonlóság az álom és a valóság között, ami még a szkeptikusok számára is elgondolkodtató. 
Szerintem egyértelmű, hogy anyukád figyelmeztetni szeretett volna a veszélyre, illetve arra, hogy ha ilyet álmodsz, akkor azt ne hagyd figyelmen kívül. Ennek a kis balesetnek nem volt túl nagy tétje, de bizonyosságot szereztél arról, hogy létezik kapcsolat a tudatalattinkkal, az álmunkkal és még ily módon a túlvilággal is. Szinte hihetetlen, pláne így írásban szembesülni vele, még azt is megkockáztatom, hogy a hideg végigfut a hátamon, de jó értelemben persze és az is jó érzés, hogy vigyáznak ránk. (Ezzel kapcsolatban nekem is vannak saját tapasztalásaim.)
Szerintem egyértelmű jelzés az álomtól (vagy inkább tudatalattinktól), hogy fel akarja hívni a figyelmünket valami számunkra fontos dologra.

tovább a teljes bejegyzéshez>