Itt olvashatsz tovább az új "Lelki Patikában":

2010/04/19

Csodatévő jóga, csodatévő Noémivel :-)



Milyen érdekes az élet, és még annál is érdekesebbek a véletlenek! Melyekről tudjuk, nem véletlenek..... :-) Mindenkitől -akivel életünk során találkozunk, kapcsolatba kerülünk-, tanulni valónk van. 
Lehetnek rossz pillanataink, sőt rossz időszakaink, ha nem esünk kétségbe és tudunk valamennyire pozitívak maradni, aztán elindulni felfelé az érzelmi skálán, mindig tartogat az élet számunkra valami jót is. Ismerős mindenkinek az örök igazság, mi szerint amikor a sors becsuk egy ajtót, kinyit egy másikat. Figyeljünk, vegyük észre, ne fosszuk meg magunkat az újtól! És gondoljunk arra is, hogy minden kudarc magában hordoz egy vele azonos mértékű sikert is. 
Lelkünk ápolása azért fontos nap mint nap, mert ő adja nekünk az új erőt a mindennapokhoz.  Testünk ápolása szintén legalább ennyire fontos, a kettő összhangja még inkább.  Test-lélek összhangja a harmónia maga. 
A hosszú bevezető után a lényeg:  érdekes és emlékezetes találkozás  volt az elmúlt időszakban számomra (bár azt hiszem, beszélhetek a többi résztvevő nevében is:) "próbajógás" voltam néhány hónapig Végh Noéminél, aki egy jelenség.  A szó szoros értelmében és tiszta nagybetűvel.  Mindig úgy gondoltam a jógásokra, hogy a  föld fölött 10 centivel közlekednek.....na, ő ilyen, légies, szinte libben. Nagy hatást gyakorolt ránk karizmatikus egyénisége és  persze maga a Hatha-jóga is. Attól vált különlegessé, ahogyan átadta nekünk. 

folytatáshoz katt ide: