Itt olvashatsz tovább az új "Lelki Patikában":

2010/03/09

"Életem része" díjat kaptam..... :-)

Ezt küldte nekem Tara:
"Gracias por formar parte de mi mundo"- annyit tesz spanyolul, hogy köszönöm, hogy megformáltad, kialakítottad ezt az arcot, úgymond a világ/élet egy részét alakítottad ki vele számomra.

Ez egy DÍJ ? Kedvesség, gesztus, figyelmesség, megbecsülés, köszönet,......tehát DÍJ. Köszönöm és nagyon jól esik. Mert akármit csinálunk is, csak akkor van értelme, ha mások hasznára válik. (Mondotta volt Benjamin Franklin, de én is pont ezt szeretném mondani:)

Nagyon jól esik, pedig én még kezdő vagyok a szakmában. Na nem a lelkizésben, abban már öreg motoros vagyok, de a blogolást még két hónapja űzöm próba-cseresznye alapon..... :-)

Ha életünk részei vagyunk a másiknak, akik adnak egymásnak, úgyismint segítséget, visszajelzést, lelki erőt, mosolyt, támogatást, jó recepteket, mindennapi apró örömöket, poénokat, jó olvasmányokat, új ötleteket, elgondolkodtató sorokat, energiát, sőt energiaszint-emelő írásokat, létünket egymásnak, feltöltést, pozitív "bármit", akkor  nagyon jók vagyunk a szeren! 
És van értelme bárminek, mindennek, ami örömet okoz, mosolyt csal az arcunkra, önbizalmat növel, sőt, csak annak van értelme!

Kinek adom tovább? Sajnos még alig ismerek valakit a blogolók közül, pedig bizonyára sokan lennének érdemesek erre.....

Én anwerosának küldöm és ajánlom olvasásra az ő inspiráló blogját.


És végül még a mai lelki tuning tőlem mindenkinek:)
“Sohasem veszíthetjük el, amiben egyszer örömünket leltük. Mindazok, akiket mélyen szeretünk, részünkké válnak.” (Helen Keller)  

“Az igazságok közül, melyekre szemedet függeszted, kettő legyen mindig kéznél:
Először, hogy a külső dolgok nem férnek hozzá a lélekhez, hanem kívül vannak rajta, mégpedig mozdulatlanul – minden izgalom tehát belső felfogásból fakad. 
Másodszor, hogy mindaz, amit látsz, hamarosan megváltozik, sőt megszűnik. Arra gondolj, hány változásnak voltál már magad is tanúja. A világ változás, az élet felfogás dolga.” (Marcus Aurélius)

1 megjegyzés:

  1. Draga Hanna!
    Nagyon köszönöm, hogy ram gondoltal es megtisztelö, hogy nekem küldöd tovabb ezt a nagyon szep dijat!

    VálaszTörlés

Hozzászólok: