Itt olvashatsz tovább az új "Lelki Patikában":

2010/06/21

Napforduló Nap - június 21-e

A 10 milliószoros nap kapcsán, illetve után fontosnak tartottam, hogy erre a napra is felhívjam a fegyelmet, tekintve, hogy ennek a napnak még a  10 milliószoros napnál is erőteljesebb a  hatása.
Érdemes tehát odafigyelni és tudatosan élni, megélni a mai napot. Itt szeretném megjegyezni, hogy minden napot tudatosan kell(ene) élnünk. 
Tehát, amikor még a Kozmosz is besegít erergiáival talán még sokkal hatékonyabbak tudunk lenni a céljaink, vágyaink megerősítésében és a rossz hatások, szokások elengedésében. A nyári napforduló napján teremtőerőnk és energiáink hatványozottan működőképesek, ezért használjuk a magunk számára pozitív hatások elősegítésére. Gondolkodjunk csak el azon, mi az, amit már régóta szeretnék megvalósítani, leszokni, rászokni, megszerezni, elengedni, kiiktatni, stb. Ezeket talán csak halogatjuk hónapok óta és nem sikerül végre elszánni magunkat a végleges döntésre, változtatásra. Na, ezen napon ehhez többletenergia is rendelkezésre áll, ne hagyjuk ki a lehetőséget! Már a  természeti népek is nagy jelentőséget tulajdonítottak e napnak, amikor is a  legrövidebb az éjszaka és leghosszabb a nappal. :-)
A számmisztika (tudománya?) szerint is használhatjuk gondolataink teremtő erejét, mivel ennek a napnak a 3-as az uralkodó száma, ami a megvalósulás, a teremtés száma,   de vizsgáljuk felül eddigi életünket, mi az, amit meg karunk tartani és mi az amit el szeretnénk, el kell engednünk ahhoz, hogy tartalmas, tudatos életet tudhassunk magunkénak a jövőben. Gondoljunk a megszokott, ámde nem hasznos - esetleg haszontalan, netán káros - dolgaink, szokásaink, személyek az életünkből hadd menjenek, engedjük, ne fájjon, ne sajnáljuk, engedjük a felszabadultság érzését szétáradni testünkben, lelkünkben............. 

Van még egy népi regula, vagy babona vagy nem is tudom minek nevezzem: a Lencse-Mágia, amely szintén ehhez  naphoz kötődik, illetve még további 2 napon keresztül, tehát összesen 3   napon keresztül kell végezni. 
A "szabály" a következő: mindhárom napon együnk lencsét, csendben, meditálva tanácsos fogyasztani (esetleg gyertyagyújtással növelni a meditációs hangulatot) és az emberi élet három szintjére fókuszálni a teljesség érdekében. Az első napon a fizikai bőségre, a második napon az érzelmi gazdagodásra, a harmadik napon pedig a szellemi bőségre kell koncentrálni.
Érdemes végigcsinálni szkeptikusoknak is, már csak a rohanó életmódból való lecsendesedés okán és az emberi teljesség tudatos elérése érdekében

Mindenkinek hatékony meditációt kívánok sok szeretettel: Hanna

Kíváncsi vagyok a véleményedre. Ide írhatod :)
Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólok: