Itt olvashatsz tovább az új "Lelki Patikában":

2010/06/14

Tara, üdv. a csapatban..... :-))

Tara, a Harmonikus élet bloggerinája írta ezt a hozzászólást  a Dr. Batmanghelidj  vízről szóló tanulmányának részletekben közreadott cikksorozatom az első részéhez:

Nagyon örülök ennek a tanulmánynak, mert sajnos az emberek 90 %-a előbb nyúl gyógyszerhez, mintsem a természetes gyógymódokat részesítené előnyben és főleg a víz gyógyító erejéről nem hajlandóak tudomást venni. Egyre többen hirdetik a vízivás fontosságát, valahogy mégsem akar bejutni az emberek tudatába, sajnos :(
Megengeded, hogy én is terjesszem?

Kedves Tara, és mindenki. Én is azon a véleményen vagyok, hogy ha valami jó és hasznos, terjesszék minél többen, hogy minél több emberhez eljuthasson és minél több ember hasznára lehessen. Minden tudás, információ annyit ér, amennyit megvalósítunk belőle, tehát az olvasókat arra kérem, ha bármit is tudnak hasznosítani az itt olvasottakból, ne hagyják abba annak alkalmazását néhány nap vagy hét után, ne hagyjon alább a kezdeti lelkesedés!! 

Próbáljuk beépíteni szokásrendszerünkbe, használjuk a bűvös 21 napos szokás-rögzítési  ideig, majd azon túl is. És még egy örök igazságra hívnám fel a figyelmet: semmilyen tézis, elmélet, kutatási eredmény nem egyformán alkalmazható mindenki számára. Azt mindenki magán érzi, mi az, ami használ neki és mi kevésbé. Ne haladjunk az árral és nem essünk abba a hibába, hogy azért használunk valamit, mert mások is és ráadásul most ez trendi. A divat múlandó, az értékek maradnak! 

Tehát bárki terjesztheti, ellenszolgáltatás nélkül, segítő szándékkal, de vegyük figyelembe a szerző és fordító kérését, a szöveg változtatása nélkül tehetjük ezt meg.

Mindenkinek jó egészséget kívánok, ami nagymamám szerint a legfontosabb a világon, csak nem tulajdonítunk neki kellő fontosságot, természetesnek vesszük és nem vigyázunk rá! Ne essünk ebbe a hibába, vigyázzunk az egészségünkre!


Kíváncsi vagyok a véleményedre. Ide írhatod :)
Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólok: